Lidhje

Apel i ish të burgosueve politikë për ndalimin e largimeve nga puna


Përfaqësues të Shoqatës së Ish të Burgosurve Politkë të Shkodrës apeluan sot për moslargimin nga puna të ish të burgosurve dhe të përndjekurve politikë të regjimit komunist si dhe për vazhdimin e dhënies së dëmshpërblimit për vitet e tyre të burgut në diktaturë. Shoqata e Ish të Burgosurve Politikë të Shkodrës është më e madhja dhe ndër më aktivet në Shqipëri. Korrespondenti i Zërit të Amerikës, Pëllumb Sulo, ka përgatitur kronikën që po transmetojmë.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG