Lidhje

Intervistë me Zv/Ministren Bardhylka Kospiri


Zëvendës Ministrja e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë e Shqipërisë flet për rrjetin e ndihmave sociale për shtresat në nevojë.

XS
SM
MD
LG