Lidhje

Projekti MONTEAL


Fondi Shqiptar i Zhvillimit nisi punën për zbatimin e projektit “MONTEAL”, që financohet nga Bashkimi Europian dhe zbatohet në zonën malore mes Shqipërisë dhe Malit të Zi.

XS
SM
MD
LG