Lidhje

BE mbështet zhvillimin e sektorit agro-ushqimor


Fermerët shqiptar ftohen për të aplikuar në Programin IPARD -LIKE

Në Shqipëri, fermerët janë ftuar për të aplikuar në Programin IPARD -LIKE të Bashkimit Evropian, që mbeshtet me grante zhvillimin e sektorit agro-ushqimor. Në takimin e zhvilluar me fermerë të Qarqeve Shkodër dhe Lezhe, përfaqesues te këtij programi thane se, në bashkëpunim me vete fermerët, mbesheten me grante sektorët bujqesore më prioritare.

XS
SM
MD
LG