Lidhje

Kosovë: java e gruas


Veprimtaria synon përgatitjen e grave për të qenë pjese aktive në shoqërinë civile, në jetën politike dhe për t’u bërë udhëheqëse të së ardhmes.

XS
SM
MD
LG