Lidhje

Veprimtaria e organizatës Caritas në Shqipëri


Në një qendër të saj pranë Fushë-Krujës CARITAS kujdeset për fëmijët me aftësi të kufizuara mendore, një nga grupet më të veçuar dhe më të harruar të shoqërisë.

XS
SM
MD
LG