Lidhje

Kremtimi i Pashkëve në Shqipëri dhe Kosovë


Udhëheqësit politikë e fetarë, e kanë vënë theksin te përpjekjet për paqen, tolerancën dhe pajtimin ndërmjet njerëzve

XS
SM
MD
LG