Lidhje

Papunësia në Shqipëri


Papunësia dhe ndihmat ekonomike po mbizotërojnë qytetet e Shqipërisë, ndwrsa zyrtarët publikuan një skemë të re për shpërndarjen më të saktë të saj.

XS
SM
MD
LG