Lidhje

Reforma zgjedhore në Shqipëri


Në Shqipëri, Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim Europian (OSBE) u kërkoi forcave kryesore politike që të nisin nga puna me reformën zgjedhore.

XS
SM
MD
LG