Lidhje

OSBE për mbrojtjen e fëmijëve


Në Shqipëri, Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim Europian mbështeti një projekt të ri për mbrojtjen e fëmijëve nga rreziku i trafikimit dhe shfrytëzimit për punë.

XS
SM
MD
LG