Lidhje

Fitër Bajrami në Kosovë


Kremtimet me rastin e Fitër Bajramit në Kosovë, po shënohen me thirrjet për paqe e tolerance dhe ruajtje te bashkimit fetar e politik. Bashkësia Islame bëri thirrje për luftimin e çdo përpjekjeje të grupeve radikale

XS
SM
MD
LG