Lidhje

Fitër Bajrami në Maqedoni


Drejtuesit e komunitetit dhe drejtuesit shtetërorë e politikë kanë uruar për një festë të dinjitetshme, për solidarizim, mirëqenie dhe bashkëjetesë.

XS
SM
MD
LG