Lidhje

Varrezat masive në Serbi


Në Prishtinë, përfaqësuesit e Kosovës dhe Serbisë u morën vesh për rifillimin e kërkimeve në një varrezë masive ku dyshohet se ka trupa të shqiptarëve të vrarë gjatë luftës në Kosovë. Kërkimet në një zonë në Serbinë jugperëndimore qenë ndërprerë për shkak të siç është thënë, mungesës së mjeteve financiare. Në kërkimet e deritashme në atë zonë që ndodhet në Serbinë jugperëndimore, janë zbuluar trupat e dhjetëra shqiptarëve të vrarë gjatë luftës. Nga Prishtina njofton korrespondenti ynë, Leonat Shehu.

XS
SM
MD
LG