Lidhje

Fluks ne rritje ne pikekalimet kufitare te Shqiperise


Ditet e para te muajit gusht po shoqerohen me nje fluks ne rritje ne pikekalimet kufitare te Shqiperise me Kosoven dhe Malin e Zi, si rezultat i numrit te madh te shtetasve te Kosoves qe i drejtohen per pushime bregdetit te Shqiperise .

XS
SM
MD
LG