Lidhje

Kosovë, ndikimi i zhvillimeve politike në ekonomi

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, kanë kaluar më shumë se dy muaj që nga mbajtja e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare dhe krijimi i institucioneve të reja kësaj radhe po përballet me sfida të shumta. Zhvillimet e deritashme e kanë bërë shumë sfidues këtë proces dhe kanë lanë të hapur mundësinë që vendi të shkojë në zgjedhje të jashtëzakonshme. Për, ekspertët e çështjeve ekonomike vonesat në formimin e institucioneve apo shkuarja në zgjedhje të reja do të kenë pasoja edhe për ekonominë e vendit.

XS
SM
MD
LG