Lidhje

Problemet e rinisë në Shqipëri


Zona e Librazhdit është një nga më të varfërat në Shqipëri, ndaj Organizata World Vision po ndihmon të rinjtë që të marrin një profesion dhe të gjejnë punë.

XS
SM
MD
LG