Lidhje

Shqipëri: OJQ dhe shoqëria civile


Në Shqipëri ppinioni publik nuk shfaq reagime të forta ndaj problemeve dhe skandaleve të ndryshme, megjithatë në këtë vend themelohen çdo vit rreth 170 organizata të reja jo fitim-prurëse.

XS
SM
MD
LG