Lidhje

Kosovë: Trup i veçantë për krimin e organizuar


Në Kosovë, prokuroria e shtetit tha se ka krijuar një trup të veçantë që do të merret me përzgjedhjen dhe ndjekjen e rasteve më të rënda të krimit të organizuar dhe korrupsionit, ku mund të përfshihen siç u tha, figura të shquara politike dhe kompani të fuqishme.

XS
SM
MD
LG