Lidhje

Maqedoni: Masa për përfshirje në luftra të huaja


Ndryshimet në kodin penal të Maqedonisë, që pritet të bëhen së shpejti, parashikojnë masa të rrepta për pjesëmarrësit, nxitësit dhe organizatorët e shkuarjes nëpër konflikte të armatosura nëpër vende të huaja

XS
SM
MD
LG