Lidhje

Kosovë, reagime për rritjen e çmimit të energjisë


Në Kosovë, shoqëria civile dhe bizneset kanë kundërshtuar ngritjen e çmimit të energjisë elektrike. Ata tërheqin vërejtjen se kjo ndikon në sektorin prodhues dhe në tërheqjen e investimeve të huaja që vlerësohen shumë të rëndësishme për rimëkëmbjen ekonomike

XS
SM
MD
LG