Lidhje

Punësimi në Vlorë


Në zona bregdetare si Vlora mundësitë dhe përpjekjet për punësim janë më të mëdha. Drejtues të zyrës së punës pohojnë se bizneset po bashkëpunojnë në aftësimin profesional dhe në punësimin e të rinjve.

XS
SM
MD
LG