Lidhje

Në pritje të vizitës së Papës në Shqipëri


Vizita e Papa Franceskut po pritet me interesim në Shqipëri. Veprimtari të shumta dhe konferenca shkencore po kujtojnë historinë e kishës shqiptare.

XS
SM
MD
LG