Lidhje

Shqipëri: Strategji e re për arsimin


Banka Botërore dhe qeveria shqiptare po shqyrtojnë një strategji të re për reformën e arsimit shqiptar. Studimet e ekspertëve zbuluan se tregu i punës ka ndryshuar nga kriza, ndërsa

XS
SM
MD
LG