Lidhje

Në ndihmë të personave me aftësi të kufizuar


Një program i përbashkët, mes një shoqate shqiptare dhe një tjetre nga Norvegjia, ka mundësuar paisjen me karroca me bateri për një numër të madh përsonash me aftësi të kufizuara në Qarkun e Shkodrës. Koorrrespondenti i Zërit të Amerikës, Pëllumb Sulo, përmes kronikës së tij sjell përpjekjet që po bëhen për të lehtësuar vështirësitë me të cilat përballen këta përsona në jetën e përditëshme.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG