Lidhje

Angazhimi i BE në Ballkan


Pavarësisht nëse zgjerimi shtyhet, BE është mjaft i angazhuar në rajonin e Ballkanit dhe ndjek nga afër përpjekjet e vendeve për t'u integruar.

XS
SM
MD
LG