Lidhje

Shqipëria, masa në mbrojtje të fëmijëve


Shqipëria po i shton masat në mbrojtje të fëmijëve. Mbi 100 fëmijë janë larguar nga lypsaria dhe mbi 120 të tjerë janë regjistruar në gjendjen civile pas vonesave të prindërve. Shërbimi Social po përpiqet të shmangë abuzimet e spekullantëve

XS
SM
MD
LG