Lidhje

Kosove, Kurban Bajrami


Në Kosovë autoritetet fetare e politike kanë këmbyer përgëzime me rastin e Kurban Bajramit. Në urimet e tyre, vihet theksi tek thirrjet për solidaritet, tolerancë e mirëkuptim ndërmjet njerëzve dhe besimeve.

XS
SM
MD
LG