Lidhje

Jacobson per zgjidhjen e situates


Ambasadorja amerikane në Kosovë, Tracey Jacobson, tha se zgjidhja e situatës politike duhet te gjendet nga te zgjedhurit e qytetarëve dhe jo me ndërhyrje nga jashtë. Ajo tha se i mbështet përpjekjet e presidentes për të gjetur një zgjidhje që do të mundësonte formimin e institucioneve

XS
SM
MD
LG