Lidhje

Ali Ahmeti, takime ne Tirane


Cështja e të drejtave të shqiptarëve në Maqedoni dhe cuarja përpara e projekteve të bashkëpunimit mes Shqipërisë dhe Maqedonisë ishin sot në qendër të bisedimeve mes autoriteteve më të larta të Tiranës dhe kryetarit të Bashkimit demokratik për Integrim Ali Ahmeti.

XS
SM
MD
LG