Lidhje

Kulla e fisit Doçi, në Lurë të Dibrës


Në zonën veriore të Shqipërisë gjenden një numër kullash të vjetra, dëshmi e mënyrës së jetesës së malësorëve, si dhe historisë dhe qendresës së tyre gjatë shekujve.

XS
SM
MD
LG