Lidhje

Papunësia në Shqipëri - Rinia dhe shkollimi


Sipas të dhënave më të fundit të Instatit, papunësia zyrtare në Shqipëri është rreth 18 për qind. Pjesa më e madhe e banorëve janë të punësuar në bujqësi dhe shërbime tregtare. Sipas ekonomistëve tregu në Shqipëri ka nevojë për krah pune të kualifikuar.

XS
SM
MD
LG