Lidhje

Trafikimi i vajzave dhe grave


Në Shqipëri është shtuar numri i denoncimeve kundër trafikimit të grave dhe vajzave. USAID dhe organizata World Vision bashkëpunuan për një aplikacion të ri kompjuterik me emrin “Raporto! Shpëto!” kundër këtij trafikimi.

XS
SM
MD
LG