Lidhje

Intervistë me gjyqtaret nga Kosova Biljana Rexhiq dhe Kada Bunjaku-Përçuku


Intervistë me gjyqtaret nga Kosova Biljana Rexhiq dhe Kada Bunjaku-Përçuku, të cilat flasin për rolin e grave në sistemin e drejtësisë.

XS
SM
MD
LG