Lidhje

Reforma e Gjyqesorit ne Shqiperi


Zyrtarët në Tiranë po hedhin hapat e parë në reformën e sistemit gjyqësor. Ministria e drejtsisë dhe parlamenti po përgatisin strukturat këshillimore, që do të mbledhin propozimet dhe do të konsultohen me Komisionin e Venecias.

XS
SM
MD
LG