Lidhje

Ish burgjet e komunizmit


Ish burgjet e Spaçit dhe Qafë Barit, ku gjatë diktaturës vuajtën me mijëra kundërshtarë politikë të regjimit komunist, janë braktisur dhe thuajse shkatërruar pas rrëzimit të diktaturës, duke rrezikuar zhdukjen përfundimtare të tyre.

XS
SM
MD
LG