Lidhje

Dokumentari "Rrëfimi i një Kishe Martire"


Në Shkodër u promovua dokumentari "Rrëfimi i një Kishe Martire", kushtuar persekutimit dhe qëndresës se besimit katolik në Shqipëri

XS
SM
MD
LG