Lidhje

“Lajmëtarë të Europës”, libri i ri i Visar Zhitit


Poeti i njohur shqiptar, Visar Zhiti, publikoi sot në Tiranë librin e tij më të fundit Lajmëtarët e Europës, një antologji me krijimet e artistëve shqiptarë të vrarë nga diktaturat komuniste të Shqipërisë dhe ish-Jugosllavisë. Vëllimi u shfaq në panairin vjetor të librit.

XS
SM
MD
LG