Lidhje

Diabeti ne Shqiperi


Shqipëria trajton rreth 70 000 persona me diabet. Por mjekët pohojnë se kjo është vetëm maja e ajsbergut. Numri i të prekurve po rritet me shpejtësi. Mjekët shohin me shqetësim rritjen e shpejtë të diabetit tek fëmijët dhe moshat 40-vjeçare, ku kostot e mjekimit janë shumë të larta.

XS
SM
MD
LG