Lidhje

Anketë mbi problemet në Kosovë


Në një raport të Programit për Zhvillim të OKB thuhet se 40% e qytetarëve të Kosovës mendojnë se është rritur ndikimi i radikalizmit fetar në vend. Qytetarët radhisin papunësinë, varfërinë dhe korrupsionin si problemet kryesore; shumica janë shprehur të pakënaqur edhe me punën e institucioneve.

XS
SM
MD
LG