Lidhje

Fotoekspozita "Marubi: një model i bashkëpunimit"


Fotoekspozita "Marubi: një model i bashkëpunimit" , e cila u realizua në partneritet mes Ulqinit dhe Shkodrës u vlerësua ndër projektet më të bukura kulturore dhe etnografike në rajon.

XS
SM
MD
LG