Lidhje

Dita e Alfabetit të gjuhës shqipe

  • Isak Ramadani

Sot shënohet 106 vjetori i Kongresit të Manastirit, apo Dita e Alfabetit të gjuhës shqipe, që për shqiptarët e Maqedonisë është festë. Me këtë rast, organozohen aktivitete dhe takime lidhur me rëndësinë që ka kjo datë për shqiptarët në përgjithësi. Drejtuesit shtetërorë dhe politikë në Maqedoni kanë uruar shqiptarët për Ditën e Alfabetit.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG