Lidhje

Shkodra në Ditën Ndërkombëtare Kundër HIV-AIDS


Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër HIV-AIDS veprimtaritë ndërgjegjësuese u përqendruan në Shkodër. Me një marrshim të të rinjve u bashkua edhe Ministri i Shendetësisë si dhe përfaqësues të Programit të OKB kundër AIDS-it.

XS
SM
MD
LG