Lidhje

Kosovë, Lufta kundër krimit e terrorizmit


Në Kosovë, prokurorët e përgjithshëm të vendeve të rajonit, përveç Serbisë diskutojne sfidat e përballjes me luftën kundër krimit të organizuar dhe terrorizimit. Në një konferencë në Prishtinë u tha se lufta kërkon strategji të qartë të ndjekjes së personave të përfshirë.

XS
SM
MD
LG