Lidhje

Peshkopia mes varfërisë dhe mundësive


Krahinat verilindore të Shqipërisë mbetën gjatë viteve të tranzicionit midis varfërisë dhe papunësisë. Krahina si Dibra mbetën zonat më të varfëra, edhe pse kanë burime të mëdha natyrore për të zhvilluar ekonominë, turizmin apo industrinë.

XS
SM
MD
LG