Lidhje

Ndikimi i reshjeve në Gjirokastër


Në disa zona në Gjirokastër reshjet kanë shkaktuar kohët e fundit rrëshqitje dheu dhe probleme për qëndrueshmërinë e banesave.

XS
SM
MD
LG