Lidhje

Sfidat për sigurinë e Kosovës

  • Leonat Shehu

Në një raport të Qendrës për Studime mbi Sigurinë thuhet se 70 për qind e qytetarëve të Kosovës mendojnë se papunësia dhe situata ekonomike mund të kërcënojnë sigurinë e vendit. Qytetarët e anketuar nga kjo qendër ndërkaq kanë radhitur përfshirjen e qytetarëve të Kosovës ne luftërat e huaja dhe Serbinë, si kërcënime kryesore për sigurinë kombëtare.

XS
SM
MD
LG