Lidhje

Shkodër: Vullnetarët në mbrojtje të kafshëve të rrugës


Një grup të rinjsh vullnetarë në qytetin e Shkodrës po punojnë për mbrojtjen dhe trajtimin e kafshëve të rrugës, të cilët jane shtuar shumë në qytetet e Shqipërisë, duke rrezikuar shëndetin e banorëve.

XS
SM
MD
LG