Lidhje

Gazifikimi i Shqipërisë


Shqipëria dhe Azerbajxhani nënshkruan një marrëveshje për ndërtimin e një rrjeti të brendshëm gazi, krahas linjave të mëdha për furnizimin e Europës. Marrëveshja parashikon shpërndarjen e gazit në të gjithë qendrat e banuara të Shqipërisë për konsum të brendshëm.

XS
SM
MD
LG