Lidhje

Bashkëpunimi kufitar shqiptaro-serb


Në Kosovë, përfaqësues shqiptarë dhe serbë të Forumit për bashkëpunim ndërkufitar, thanë sot se kufijtë si vija ndarëse ndërmjet vendeve të Ballkanit duhet të shndërrohen në vija të bashkëpunimit dhe integrimit.

XS
SM
MD
LG