Lidhje

Turizmi, sektor fitimprurës

  • Raimond Kola

Gjatë vitit 2014 sektori i turizmit ishte në Shqipëri nga më fitimprurësit. Në Bashkinë e Sarandës drejtuesit vendorë thonë se zhvillimet e këtij viti në turizëm nevojiten të mbështeten edhe gjatë vitit të ardhshëm me investime dhe programe për bizneset. Korrespondenti ynë Raimond Kola bisedoi me Kryetarin e Bashkisë së Sarandës Stefan Çipa dhe na përcolli materialin.

XS
SM
MD
LG